• Torslev Skole
  • Brøndenvej 3, 9750 Østervrå
  • 96892010

NYT!

Som I sikkert har bemærket, har vores skoleport ændret udseende. Dette skyldes, at vores udbyder har bedt os om at flytte den til et nyt modul. Dette er ikke det endelige layout, så I må bære over med os en stund. Der er ikke ændret på indholdet i menuen (endnu), og elevintra samt forældreintra skulle indtil videre opføre sig, som det plejer smiley

Henrik Johannes Weinkouff den 26-05-2015
    OBS vedr. stemmeafgivning

• Vær opmærksom, at du evt. skal scrolle mod højre for at se hele skærmbilledet. Knappen, som du skal bruge for at afgive stemme, sidder i den del af skærmbilledet, der er længst til højre.
    • Oplever du et problem med at logge på NemId, når du bruger en tablet, så anbefaler vi, at du stemmer via en computer i stedet.
    Lars Christensen den 18-05-2015
    Kære forældre i Skoledistrikt Syd:

Fra den 18. til 29. maj kan man som forældre til elever i det kommende Skoledistrikt Syd stemme til skolebestyrelsesvalget. Afstemningen sker elektronisk via Nem-ID ved at følge nedenstående vejledning:

Skulle der opleves problemer med den elektroniske afstemning, er man velkommen til at rette henvendelse til kontoret på tilhørsskolen for at få hjælp.

Anette Nedermark
    distriktsskoleleder

Henrik Johannes Weinkouff den 13-05-2015
    VIGTIG INFORMATION TIL SKOLEBESTYRELSESVALGET

Se venligst det vedhæftede dokument.