• Torslev Skole
  • Brøndenvej 3, 9750 Østervrå
  • 96892010

NYT!

Som I sikkert har bemærket, har vores skoleport ændret udseende. Dette skyldes, at vores udbyder har bedt os om at flytte den til et nyt modul. Dette er ikke det endelige layout, så I må bære over med os en stund. Der er ikke ændret på indholdet i menuen (endnu), og elevintra samt forældreintra skulle indtil videre opføre sig, som det plejer smiley

Henrik Johannes Weinkouff den 26-06-2015
    Sommerferiehilsen

I dag går børnene på sommerferie, solen skinner, vejret er fantastisk, eleverne synger, alle er glade og så kan vi da ikke afslutte et meget turbulent skoleår på en bedre dag!

Det har været et skoleår med meget store forandringer: Først introducerede vi en 4-årsplan for indfasningen af skolereformen, der blev etableret SFO på skolen i et meget tæt samarbejde med Børnehuset og Bødkergården, så kom der en skolestruktur, vi trak 4-årsplanen tilbage og til sidst er vi midt i en stor udskiftning af bemandingen her på stedet.

Skolebestyrelsen har arbejdet målrettet for at få lokale aftryk på det kommende distrikt SYD. Vi har holdt mange møder, hvor vi har drøftet muligheden for at blive bedst muligt repræsenteret i den nye skolebestyrelse, og det har givet pote! Vi er repræsenteret med to bestyrelsesmedlemmer: Mette Hejslet samt Lone Haugaard.

Der er mange kolleger, der er blevet flyttet til andre skoler i forbindelse med strukturændringerne. Her siger vi farvel til Britta Nygaard Larsen der skal til Gærum Skole, Stig Kistrup der skal til Nordstjerne Skolen, Kari Drengsgaard der skal til Hørby-Dybvad Skole og undertegnede der skal til Nordstjerne Skolen.

Der ud over har både Karina Rasmussen og Carina Emborg Stenfeldt valgt at søge nye udfordringer.

Sisse Holm Lundtoft har fået et års orlov, hvor hun skal være på Hørby Ungdomsskole og Astrid Lomholt Skovmand har fået arbejde på Hjørring Private Realskole.

Lars Christensen går på efterløn, så han vil frem over kunne træffes på en af golfbanerne i området.

Alt dette betyder, at der rykker hele 7 ”nye” lærere og en ”ny” afdelingsleder ind på skolen til næste skoleår.

Jeg vil meget gerne takke jer alle for et rigtig godt (og i mine øjne alt for kort) samarbejde. Jeg ønsker alt det bedste for jeres og skolens fremtid.

Rigtig god sommerferie.

Henrik Weinkouff
    skoleleder

Kari Drengsgaard Jensen den 05-06-2015
    Fra august skal du lidt tidligere op

Når skoleåret starter igen fra august 2015, skal du møde lidt tidligere i skole

Det ringer ind til første time kl. 7.50,
    og det ringer ud fra sidste time i indskolingen kl 13.50
    Mellemtrinnet og udskolingen skal en eller flere dage gå i skole efter kl. 13.50

De nye ringetider skyldes ændringer i buskørslentil og fra skolen
    Henrik Johannes Weinkouff den 19-06-2015
    Se venligst det vedhæftede informationsbrev.